Emi hoes voor babydoekjes - Sea blue

Universele lichtblauwe cover voor natte doekjes uit siliconen

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD1702

Dé kleur van het jaar 2022: BRIGHT SKIES (87)

Iedere nieuwe ouder heeft een pak vochtige doekjes in huis, naast de verzorgingstafel liggen of in de luiertas steken.

Met deze nieuwe siliconen Emi hoes zorgt Liewood er opnieuw voor dat je baby uitzet net dat tikkeltje mooier wordt. De hoes is universeel en gemaakt uit flexibel siliconen: makkelijk afwasbaar en verkrijgbaar in verschillende trendkleuren.

14,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12999 6900

CollectieEmi
TypeHoezen babydoekjes
PrintsSea blue
KleurLichtblauw
Korting- 40 %

Schattige Emi hoes voor babydoekjes Sea Blue van Liewood. Een perfecte oplossing om onaantrekkelijke vochtige doekjes op je commode te bewaren. Deze must-have is perfect gevormd met schattige berenoortjes en heeft een kleine opening aan de bovenkant, waardoor natte doekjes er perfect doorheen kunnen, zonder afbreuk te doen aan het vochtgehalte.

Verkrijgbaar in verschillende tinten en perfecte match met de andere baby essentials van dit top merk uit Scandinavië.

Materiaal: 100% silicone - BPA vrij
Afmetingen: 12 x 19 x 6,2 cm

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.2
  • Door Anonymous A.
  •  de 12/01/2021
Fijn mooi spul
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Dé kleur van het jaar 2022: BRIGHT SKIES
Inspiratie en stories