Bunny racewagen

Flitsende konijnen racewagen

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT089

Vroem! Vroem! Ga voor dikke pret met de konijnen vintage racewagen.

Het mooie design maakt het lekker makkelijk voor kleintjes om vast te pakken en vooruit te duwen. Dankzij de flexibele wielen scheurt hij moeiteloos door elke bocht!

28,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

Ga voor dikke pret met de konijnen racewagen! Het mooie design maakt het lekker makkelijk voor kleintjes om vast te pakken en vooruit te duwen. In onze collectie zit ook het vriendje van het racend konijn: het racende kipje.

Afmeting: 11 x 11 x 15 cm
Geschikt voor kleintjes vanaf 1 jaar.
Materiaal: rubberhout, verf op waterbasis

PlanToys maakt al meer dan 30 jaar speelgoed met respect voor kinderen en de natuur. Ze willen op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruiken daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis. Een veilige, duurzame en bovenal mooie keuze dus!

 


Leeftijdvanaf 1 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.44
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.

product referentie :5717