Ritme Box II - Cajon

Onweerstaanbaar slaginstrument voor kinderen met mooi design

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT064

Er zit muziek in PlanToys! (19)

Heeft je kindje ritme? Je ontdekt het meteen met deze Ritme Box II van Plan Toys!

Laat hun muzikale kant helemaal tot leven komen met dit instrument, geïnspireerd op de 'Cajon hand drumming box'. Je kan erop zitten en op trommelen op zoek naar een eigen ritme en stijl.

63,49 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 6424

SamenstellingenHout
CollectieMusic
TypeSlaginstrumenten
Leeftijdvanaf 3 jaar

Laat het ritmegevoel in je kinderen naar boven komen met deze ritme box met prachtige print! Laat ze op dit instrument zitten en erop drummen met hun handen. Je kan hem langs beide zijden bespelen. Ook leuk in combinatie met de andere toffe instrumenten van dit leuke merk uit Thailand.

Afmetingen: 23,1 x 17,4 x 27,5 cm

Vanaf 3 jaar

Materiaal: rubberhout

Plantoys wil op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruikt daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Er zit muziek in PlanToys!
Inspiratie en stories