Toffe bioscoopset De Avond - Les petites merveilles

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO116

Moulin Roty: Les Petites Merveilles (8)

Maak een eigen cinema op je kamer of maak het gezellig in de woonkamer en bouw je eigen bioscoop na met deze prachtige set.

Tickets voor de bezoekers, een projector met 5 verschillende schijven en thema's die tot de verbeelding spreken en posters van de films. Klaar voor de show? Genieten maar!

29,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 711115

CollectieLes Petites Merveilles
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 4 jaar

Toffe bioscoopset De Avond uit de Les Petites Merveilles reeks van het Franse Moulin Roty is een fijn en tot de verbeelding sprekend geschenk voor jong en oud. Met deze set kan je de wereld van cinema nabootsen. Een must-have voor de toekomstige filmfanaten en een erg uniek cadeau voor elk kind. Opgelet: deze set is Franstalig.

Leeftijd: vanaf 4 jaar
Afmetingen verpakking: 19 x 26 x4 cm

Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’.
Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
261940.38
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie Moulin Roty: Les Petites Merveilles
Inspiratie en stories