Creatieve doos met 6 Wax krijtjes - Les petites Merveilles

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO232

Moulin Roty: Les Petites Merveilles (8)

Een klein doosje met alle kleuren van de regenboog. Maak de mooiste kunstwerkjes of je eerste tekening met deze set unieke wasco krijtjes van Moulin Roty, ze komen in een mooi doosje en zijn altijd een geslaagd cadeau.

9,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 711259

CollectieLes Petites Merveilles
TypePotloden & wasco's
Leeftijdvanaf 3 jaar

Creatieve doos met 6 Wax krijtjes Les Petites Merveilles van Moulin Roty. Leuk om te tekenen, in te kleuren en je fantasie de vrije loop te laten met al deze kleurtjes. De wasco's worden gepresenteerd in een mooie doos versierd met verschillende kleuren en afbeeldingen. 

Materiaal: parafine, talk, stearinezuur, pigmenten
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen doosje: 11,5 x 4 x 4,5 cm
Gebruiksadvies: Gemakkelijk uitwisbaar met een vochtige doek.

_

Uit de Les Petites Merveilles collectie van Moulin Roty, een collectie vol nostalgisch kinderspeelgoed dat een vaste plek heeft in de herinneringen van onze kindertijd. Vol magie en in een modern jasje maar nog altijd even leuk!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie Moulin Roty: Les Petites Merveilles
Inspiratie en stories