Creatieve doos met 6 Wax krijtjes - Les petites Merveilles

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO232

Moulin Roty: Les Petites Merveilles (4)

Een klein doosje met alle kleuren van de regenboog. Maak de mooiste kunstwerkjes of je eerste tekening met deze set unieke wasco krijtjes van Moulin Roty, ze komen in een mooi doosje en zijn altijd een geslaagd cadeau.

9,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 711259

CollectieLes Petites Merveilles
TypePotloden & wasco's
Leeftijdvanaf 3 jaar

Creatieve doos met 6 Wax krijtjes Les Petites Merveilles van Moulin Roty. Leuk om te tekenen, in te kleuren en je fantasie de vrije loop te laten met al deze kleurtjes. De wasco's worden gepresenteerd in een mooie doos versierd met verschillende kleuren en afbeeldingen. 

Materiaal: parafine, talk, stearinezuur, pigmenten
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen doosje: 11,5 x 4 x 4,5 cm
Gebruiksadvies: Gemakkelijk uitwisbaar met een vochtige doek.

_

Uit de Les Petites Merveilles collectie van Moulin Roty, een collectie vol nostalgisch kinderspeelgoed dat een vaste plek heeft in de herinneringen van onze kindertijd. Vol magie en in een modern jasje maar nog altijd even leuk!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Moulin Roty: Les Petites Merveilles
Inspiratie en stories