Compacte optische tol uit hout - Les Petites Merveilles

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO102

Moulin Roty: Les Petites Merveilles (7)

Optische illusie, het werkt elke keer weer! Ook bij deze toffe houten tol uit de les Petits Merveilles reeks van Moulin Roty, vol kleine schatten die zorgen voor grote ogen bij je kleintjes.

Een tol is iets dat alle generaties boeit en leuk blijft. De optische illusies maken het extra fun en dankzij het compacte formaat neem je dit tijdloos speeltje makkelijk overal met je mee naartoe!

 

4,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 711249

CollectieLes Petites Merveilles
TypeRetro speelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Optische tol in hout uit de les Petits Merveilles collectie van het wondermooie merk Moulin Roty. Inclusief 5 verschillende kaarten met telkens een andere optische illusie om op de tol te plaatsen ean je ogen uit te kijken. Dit tijdloos en heerlijk speelgoed kom in een mooie vintage verpakking, perfect om meteen cadeau te doen.

Afmetingen: 7 x 7,5 cm

Materiaal: hout

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Les Petit Merveilles van Moulin Roty is een collectie vol ongewone, leuke kleine geschenken met een vleugje magie! Deze kleine geluksjes doen zeker hun naam eer aan: alles draait om plezier, dromen en spelen met kleine dingen die je blij maken en je mond af en toe doen open vallen. Leuk om boven te halen als je onderweg bent of gewoon thuis. Leuk om te geven en te krijgen. Er zijn glinsterende dingen, dingen die oplichten, als bij toverslag groeien of door de lucht vliegen. Er is zelfs een tol die nooit stopt...

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie Moulin Roty: Les Petites Merveilles
Inspiratie en stories