Balancerende Cactus in zwart & Wit

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT091

Monochrome kinderkamer inspiratie (146)

Kan jij de cactus opbouwen zonder dat hij omvalt? Speel je tegen elkaar, probeer dan tactisch te spelen en breng je tegenstander in moeilijkheden door zelf de grenzen van evenwicht op te zoeken en de wetten van de zwaartekracht te tarten.

Superleuk en ecologisch verantwoord constructiespel van het populaire speelgoedmerk PlanToys!

26,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4628

SamenstellingenHout
CollectieGames & Puzzles
TypeSpelletjes*
Leeftijdvanaf 3 jaar

Taktiek is alles bij de monochrome versie van dit superleuke constructiespel. Dit cactusspel van PlanToys is een uitdaging voor jong en oud. Ideaal om samen met je kinderen te spelen, om ze even bezig te houden of om hun behendigheid en hersentjes eens op de proef te stellen. Ook hip als decoratiestuk in de kinderkamer!

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Voor 1 - 4 spelers

Afmetingen: 23,6 x 23,6 x 21,8 cm

Materiaal: rubberhout.

Plantoys wil op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruikt daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.58
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Monochrome kinderkamer inspiratie
Inspiratie en stories