Houten trein trekspeeltje met vormendoos - Ingela P. Arrhenius

Staat: Nieuw product

Vilac

KZ40437

Vilac & Ingela P. Arrhenius (10)

Een geweldig stuk houten speelgoed voor de kleintjes: een trekauto en een vormendoos in één. Alvorens deze mooie trein kan vertrekken moeten eerst de conducteur en de passagiers in juiste vorm geplaatst worden in de rij (vierkant, driehoek, cirkel).

26,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7736

CollectieVilac Premier âge
TypeTrekspeelgoed
Leeftijdvanaf 18 maanden
Korting- 40 %

2 speeltjes in 1 jasje om de motoriek van kleine kinderen te oefenen: een geweldige trekauto in de vorm van een trein en een vormendoos waarin de poppetjes moeten passen.

Het Franse Vilac maakt al meer dan 100 jaar speelgoed en stak deze klassieker nu in een modern jasje. De illustraties zijn gemaakt door de Zweedse illustrator Ingela P Arrhenius. Haar retro stijl is een vette knipoog naar het design van de jaren vijftig en zestig.

Een veiligheidsclip aan de trekkoord verzekert de veiligheid van de kleintjes.

Materiaal: hout. Geschikt voor kids vanaf 1+ jaar.

Formaat: 18 x 14 x 10 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2415110.6
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen. Vilacity Collection by Vilac Waan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen. Retro Speelgoed Collectie Deze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play! Creatief Speelgoed Collectie Voor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!
Collectie Vilac & Ingela P. Arrhenius
Inspiratie en stories