Houten trein trekspeeltje met vormendoos - Ingela P. Arrhenius

Staat: Nieuw product

Vilac

KZ40437

Vilac & Ingela P. Arrhenius (32)

Een geweldig stuk houten speelgoed voor de kleintjes: een trekauto en een vormendoos in één. Alvorens deze mooie trein kan vertrekken moeten eerst de conducteur en de passagiers in juiste vorm geplaatst worden in de rij (vierkant, driehoek, cirkel).

30,50 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7736

CollectieVilac Premier âge
TypeTrekspeelgoed
Leeftijdvanaf 18 maanden

2 speeltjes in 1 jasje om de motoriek van kleine kinderen te oefenen: een geweldige trekauto in de vorm van een trein en een vormendoos waarin de poppetjes moeten passen.

Het Franse Vilac maakt al meer dan 100 jaar speelgoed en stak deze klassieker nu in een modern jasje. De illustraties zijn gemaakt door de Zweedse illustrator Ingela P Arrhenius. Haar retro stijl is een vette knipoog naar het design van de jaren vijftig en zestig.

Een veiligheidsclip aan de trekkoord verzekert de veiligheid van de kleintjes.

Materiaal: hout. Geschikt voor kids vanaf 1+ jaar.

Formaat: 18 x 14 x 10 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2415110.6
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, de kenmerken van Vilac, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen.
Collectie Vilac & Ingela P. Arrhenius
Inspiratie en stories