Mijn eerste schaakspel - Ingela P. Arrhenius

Staat: Nieuw product

Vilac

KZ40865

Vilac & Ingela P. Arrhenius (10)

Een klassiek bordspel in een trendy kindvriendelijke versie! Het ideale schaakspel voor beginners en liefhebbers van scandinavisch design!

30,89 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7721

CollectieVilac Jeux
TypeSpelletjes*
Leeftijdvanaf 6 jaar

De zweedse illustratrice Ingela P. Arrhenius heeft van het klassieke schaakspel een hedendaags pareltje gemaakt. Alle 32 stukken zijn prachtig uitgewerkt, in haar typische retromotieven en scandi kleuren. Een musthave.

Geschikt voor schaakwonders vanaf 6 jaar.

Afmetingen: 30 x 30 x 9 cm

Materiaal: hout in een handig stoffen draagtasje

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
323240.97
  • Door Anonymous A.
  •  de 16/10/2019
Zeer mooie uitvoering - kan zelfs als decoratie gebruikt worden.
  • Door Anonymous A.
  •  de 12/08/2019
Prachtig schaakspel
  • Door Anonymous A.
  •  de 01/07/2019
Leuk en educatief bordspel voor kids.
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen. Vilacity Collection by Vilac Waan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen. Retro Speelgoed Collectie Deze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play! Creatief Speelgoed Collectie Voor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!
Collectie Vilac & Ingela P. Arrhenius
Inspiratie en stories