Set van 3 koffers - Ingela P. Arrhenius

Staat: Nieuw product

Vilac

KZ28667

Vilac & Ingela P. Arrhenius (10)

Wondermooi vormgegeven door Ingela P. Arrhenius, deze koffertjes zijn een absolute musthave voor kleine ontdekkers! Erg leuk om kleine schatten...

20,49 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7711

CollectieVilac Déco - Cadeaux
TypeKoffers
Leeftijdvanaf 3 jaar

Wondermooi vormgegeven door Ingela P. Arrhenius, deze koffertjes zijn een absolute musthave voor kleine ontdekkers! Erg leuk om kleine schatten in op te bergen of op sleepover te gaan bij oma en opa. De koffers zijn gemaakt uit stevig karton en passen perfect in elkaar.

Afmetingen:
Grote koffer: 29x20,5x9 cm
Medium koffer: 25x17,5x8 cm
Kleine koffer: 19,5x14,5x7,5 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3020.570.71
  • Door Anonymous A.
  •  de 10/03/2021
Erg leuke set, ben er blij mee
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen. Vilacity Collection by Vilac Waan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen. Retro Speelgoed Collectie Deze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play! Creatief Speelgoed Collectie Voor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!
Collectie Vilac & Ingela P. Arrhenius
Inspiratie en stories