Metalen trommel - Ingela P Arrhenius

Staat: Nieuw product

Vilac

KZ28037

Vilac & Ingela P. Arrhenius (10)

Voor kleine muzikanten is de trommel van Vilac een groot geschenk. Mooi in de maat slaan of gewoon lekker meppen met die stokjes, drummen is...

22,49 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7705

CollectieVilac Imitation
TypeSlaginstrumenten
Leeftijdvanaf 3 jaar
Voor kleine muzikanten is de trommel van Vilac een groot geschenk. Mooi in de maat slaan of gewoon lekker meppen met die stokjes, drummen is altijd fun! Bovendien zitten er twee balletjes in de trommel die de drumsolo van je kleine virtuoos alleen maar verbeteren. De trommel is gemaakt uit metaal en is ontworpen door de talentvolle illustrator Ingela P. Arrhenius.

Komt met twee houten drumstokjes en een verstelbare schouderband.
Formaat: 17,5x13x17,5 cm.
Geschikt vanaf 3 jaar.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1914190.5
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen. Vilacity Collection by Vilac Waan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen. Retro Speelgoed Collectie Deze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play! Creatief Speelgoed Collectie Voor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!
Collectie Vilac & Ingela P. Arrhenius
Inspiratie en stories