Marius activiteitenknuffel

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL096

Tummy time musthaves (65)

Marius de neushoorn stimuleert de zintuigen van je kindje via diverse spelletjes. Deze zachte knuffel is een veelzijdig activiteitenspeeltje dat de zintuigen van je baby stimuleert.

37,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 83055

TypeKnuffels
KleurBlauw
Leeftijdvanaf 3 jaar
DiertjesNeushoorn
Korting- 40 %
Karakter LilliputiensMarius de neushoorn

Tandjes oefenen, geluidjes ontdekken, Marius' toekan zoeken, kiekeboe doen in het spiegeltje en de fijne motoriek oefenen met een ananasring die precies rond Marius' neus past, allemaal spannende activiteiten voor het jonge kind. En wanneer de oogjes dichtvallen wordt Marius baby's allerliefste knuffel.

Afmetingen: 45 x 14 x 14 cm

Materiaal: 100% polyester

Wasinstructies: Machine wasbaar op 30°C - delicate cyclus 

Leeftijd: +3m

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
222918.50.44
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Tummy time musthaves
Inspiratie en stories