Set met 9 tactiele activiteiten blokken

3 blokjes met visuele activiteiten, 3 geluidsblokjes en 3 tactiele blokjes

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT018

Eerste speelgoed van Plan Toys (34)

Stapelen maar! Maak een hoge toren, of een lage, of bekijk elk blokje apart, het kan allemaal. Je kind ontwikkelt spelenderwijs cognitieve vaardigheden met deze fantastische set.

28,29 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5531

SamenstellingenHout
CollectieBaby Toys
TypeBlokken
Leeftijdvanaf 1 jaar

Grijpen, bekijken, beluisteren,voelen en stapelen, deze leuke set met 9 activiteiten blokjes prikkelt verschillende zintuigen bij je kleintje. Elke set bestaat uit 3 blokjes met visuele activiteiten, 3 geluidsblokjes en 3 blokjes met verschillende texturen. Wordt geleverd met een handige stoffen opbergzak.

Afmetingen: blokje 3,5 x 3,5 x 3,5 cm.
Geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden.

Materiaal: hout.

_

Plantoys wil op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruikt daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.31
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Eerste speelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories