Gebogen blokken

Speelse set - Gebogen blokken

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT115

Passen, ordenen, bouwen ... het kan allemaal met deze leuke set gebogen blokken in groene en naturel tinten van het duurzame merk Plan Toys.

Dit is basis speelgoed dat kinderen stimuleert om volop hun verbeeldingskracht te gebruiken, probleem-oplossend te denken en eindeloos veel te spelen hoe ze maar willen.

25,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5382

Leeftijdvanaf 3 jaar

Maak eindeloos veel soorten cirkels met deze gebogen blokken uit rubberhout van het duurzame merkje Plan Toys. Kinderen leren spelenderwijs ordenen, vergelijken en kunnen erop los bouwen en fantaseren. Deze set bevat 9 gebogen blokken en 1 cilinder.

Afmetingen: 14 x 14 x 7 cm

Materiaal: hout

Leeftijd: + 3 jaar

PlanToys maakt al meer dan 30 jaar speelgoed met respect voor kinderen en de natuur. Een veilige, duurzame en bovenal mooie keuze dus!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.43
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.