Speelse set - Gebogen blokken

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT115

Open-ended play met De Kleine Zebra (59)

Passen, ordenen, bouwen ... het kan allemaal met deze leuke set gebogen blokken in groene en naturel tinten van het duurzame merk Plan Toys.

Dit is basis speelgoed dat kinderen stimuleert om volop hun verbeeldingskracht te gebruiken, probleem-oplossend te denken en eindeloos veel te spelen hoe ze maar willen.

24,59 €

17,21 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5382

SamenstellingenHout
CollectieBlocks & Construction
TypeBlokken
Leeftijdvanaf 3 jaar
STOP/FINISTOP

Maak eindeloos veel soorten cirkels met deze gebogen blokken uit rubberhout van het duurzame merkje Plan Toys. Kinderen leren spelenderwijs ordenen, vergelijken en kunnen erop los bouwen en fantaseren. Deze set bevat 9 gebogen blokken en 1 cilinder.

Afmetingen: 14 x 14 x 7 cm

Materiaal: hout

Leeftijd: + 3 jaar

PlanToys maakt al meer dan 30 jaar speelgoed met respect voor kinderen en de natuur. Een veilige, duurzame en bovenal mooie keuze dus!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.43
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Open-ended play met De Kleine Zebra
Inspiratie en stories