Culinaire kookset

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT076

Een pannenset voor jaren speelplezier!

Perfect voor in de kleinste keuken van het huis of om gewoon los mee te spelen: soepjes, petatjes en zoveel meer lekkers. Je kleintje tovert het allemaal uit deze mooie set van Plan Toys.

23,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3413

SamenstellingenHout
CollectiePretend Play
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 2 jaar

Deze mooie kookset van Plan Toys bestaat uit een braadpan, een pot met deksel, een sauspan, en 2 houten lepels. Dit maakt het de ideale aanvulling voor iedere speelkeuken.

Geschikt voor kleine chefs vanaf 2 jaar.

Afmetingen: 12,7 × 21,6 × 3,6 cm

Materiaal: rubberhout en metaal

Plantoys wil op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruikt daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.