Houten groenten set

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT155

Als ik later groot ben ... imitatiesets Plan Toys (15)

Snijden, schillen, aan elkaar plakken, uit elkaar halen en weer opnieuw beginnen. Deze houten groenten set zorgt voor uren en uren speelplezier en is bovendien erg goed om de fijne motoriek van je kleine kapoen spelenderwijs te oefenen.

28,29 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3431

SamenstellingenHout
CollectiePretend Play
Leeftijdvanaf 18 maanden

Houten groenten set van PlanToys, in de set zitten 5 kleurrijke groentjes uit rubberhout, gekleurd met verf op waterbasis, die je kan doorsnijden met het bijgeleverde mes uit blank hout. Er is een broccoli, paprika, pompoen, look en rode kool in deze set.

Afmetingen: elke groente is ongeveer Ø 7,0 x 4,3 cm groot

Leeftijd: vanaf 18 maanden

Materiaal: rubberhout, velcro

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.64
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Als ik later groot ben ... imitatiesets Plan Toys
Inspiratie en stories