Houten groenten set

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT155

Snijden, schillen, aan elkaar plakken, uit elkaar halen en weer opnieuw beginnen. Deze houten groenten set zorgt voor uren en uren speelplezier en is bovendien erg goed om de fijne motoriek van je kleine kapoen spelenderwijs te oefenen.

30,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3431

SamenstellingenHout
CollectiePretend Play
Leeftijdvanaf 18 maanden

Houten groenten set van PlanToys, in de set zitten 5 kleurrijke groentjes uit rubberhout, gekleurd met verf op waterbasis, die je kan doorsnijden met het bijgeleverde mes uit blank hout. Er is een broccoli, paprika, pompoen, look en rode kool in deze set.

Afmetingen: elke groente is ongeveer Ø 7,0 x 4,3 cm groot

Leeftijd: vanaf 18 maanden

Materiaal: rubberhout, velcro

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.64
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.