sorteer en tel cups

Houten leerspel - sorteer en tel cups

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT061

Lekker populair spel met reden, want je kindje kan ermee leren tellen, sorteren en kleuren herkennen.

Eerst onophoudelijk de muntjes in en uit de kommetjes doen en weer terug in het stoffen zakje. Als je kleintje wat ouder wordt kan het de goede kleur muntjes in de bijpassende kom doen. En mocht dat weer te makkelijk worden dan kunnen de muntjes ook nog eens allemaal geteld worden.

23,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5360

SamenstellingenHout
CollectieLearning & Education
TypeSpelletjes
Leeftijdvanaf 18 maanden

Leer ze spelenderwijs tellen en sorteren met het simpele design van dit populaire Play Toys leerspel. Het kan gespeeld worden op verschillende manieren en je houdt alles mooi samen met het handige katoenen zakje. Leuk en duurzaam, maar vooral oerdegelijk speelgoed waar je samen maar je kleintje ook apart mee kan spelen. Inclusief handig tasje om alles in te bewaren.

Afmetingen kommetje: 8,4 x 8,4 x 3,5 cm
Geschikt vanaf 18 maanden
Materiaal: rubberhout, verf op waterbasis waardoor het 100% veilig is voor zelfs de allerkleinsten.

PlanToys maakt al meer dan 30 jaar speelgoed met respect voor kinderen en de natuur. Ze willen op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruiken daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis. Een veilige, duurzame en bovenal mooie keuze dus!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.