Houten leerspel - sorteer en tel cups

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT061

Open-ended play met De Kleine Zebra (59)

Lekker populair spel met reden, want je kindje kan ermee leren tellen, sorteren en kleuren herkennen.

Eerst onophoudelijk de muntjes in en uit de kommetjes doen en weer terug in het stoffen zakje. Als je kleintje wat ouder wordt kan het de goede kleur muntjes in de bijpassende kom doen. En mocht dat weer te makkelijk worden dan kunnen de muntjes ook nog eens allemaal geteld worden.

23,49 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5360

SamenstellingenHout
CollectieLearning & Education
TypeSpelletjes*
Leeftijdvanaf 18 maanden

Leer ze spelenderwijs tellen en sorteren met het simpele design van dit populaire Play Toys leerspel. Het kan gespeeld worden op verschillende manieren en je houdt alles mooi samen met het handige katoenen zakje. Leuk en duurzaam, maar vooral oerdegelijk speelgoed waar je samen maar je kleintje ook apart mee kan spelen. Inclusief handig tasje om alles in te bewaren.

Afmetingen kommetje: 8,4 x 8,4 x 3,5 cm
Geschikt vanaf 18 maanden
Materiaal: rubberhout, verf op waterbasis waardoor het 100% veilig is voor zelfs de allerkleinsten.

PlanToys maakt al meer dan 30 jaar speelgoed met respect voor kinderen en de natuur. Ze willen op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruiken daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis. Een veilige, duurzame en bovenal mooie keuze dus!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Open-ended play met De Kleine Zebra
Inspiratie en stories