Bouwsteensysteem Clever-Up! 4.0

Staat: Nieuw product

Haba

HAB987

Bouw de meeste complete constructies zoals echte bouwingenieurs. Met de kubussen, rechthoekige blokken, panelen en lijsten kan je aan het gebouw ook overbruggingen, hellingen en verdiepingen aanleggen. De knikkers brengen kleur in het spel en ideeën aan het rollen.

Constructie en creatief leren – zo opent zich een nieuw gebouwenuniversum! Bovendien ontdekken de kinderen nog iets nieuws: eenvoudig digitaal denken.

139,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 306251

CollectieConstruction
TypeBouw- & constructiespeelgoed
Leeftijdvanaf 1 jaar

Bouwset Clever-Up 4.0 van Haba voor de mini bouwers. De set bestaat uit 160 onderdelen die je op verschillende manieren in elkaar kan steken. Het motiveert kinderen tot ruimtelijk, logisch en abstract denken.

Leeftijd: 1 tot 8 jaar
Materialen: beuk & triplexplaat
Inhoud: 160 onderdelen (36 kubussen, 24 rechthoekige blokjes, 30 staafjes, 18 panelen, 30 lijsten, 4 knikkerlijsten, 6 knikkers, 12 driehoekige prisma's), 1 begeleidend boekje, 1 katoenen zak.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!