Tactiele activiteiten blokken

Kleurrijke set met 9 tactiele activiteiten blokken

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT018

Eerste speelgoed van Plan Toys (44)

Stapelen maar! Maak een hoge toren, of een lage, of bekijk elk blokje apart, het kan allemaal. Je kind ontwikkelt spelenderwijs cognitieve vaardigheden met deze fantastische set.

27,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5531

SamenstellingenHout
CollectieBaby Toys
TypeBlokken
Leeftijdvanaf 1 jaar

Grijpen, bekijken, beluisteren,voelen en stapelen, deze leuke set met 9 activiteiten blokjes prikkelt verschillende zintuigen bij je kleintje. Elke set bestaat uit 3 blokjes met visuele activiteiten, 3 geluidsblokjes en 3 blokjes met verschillende texturen. Wordt geleverd met een handige stoffen opbergzak.

Afmetingen: blokje 3,5 x 3,5 x 3,5 cm.
Geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden.

Materiaal: hout. Plantoys wil op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruikt daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.31
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.
Collectie Eerste speelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories