Knappe dokter set

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT185

Doktertje spelen was nog nooit zo leuk als met deze knappe dokterset van Plan Toys. In de rode dokterstas zit alles wat je nodig hebt om iedereen te onderzoeken: van mama tot oma en zelfs je favoriete pop.

Deze mooie dokters set is leuk om cadeau te doen en leert kinderen om te verzorgen en om zich in te leven in anderen.

29,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3451

SamenstellingenHout
CollectiePretend Play
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Mooie dokterskoffer van Plan Toys met houten instrumenten. In de rode dokterskoffer zitten 5 basis doktersintrumenten: een stethoscoop, bloeddrukmeter, spuit, hamertje en thermometer. Kortom alles wat een dokter(-in spe) nodig heeft om de patiënt te onderzoeken. Hou alles mooi samen in het handige koffertje. Ideaal voor een fantasierijk rollenspel.

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Afmetingen stoffen draagtas: 8 x 21,5 x 14,5 cm

Materiaal: ecologisch rubberhout - katoen - afgewerkt zonder gebruikt van schadelijke verf of lijm. Ook verpakt in een gerecycleerde en niet-giftige verpakking.

_

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.