Speelset - Keukenrobot

Duurzaam imitatiespeelgoed voor mini chefs

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT227

Als ik later groot ben ... imitatiesets Plan Toys (15)

Mix 's morgens een smoothie of bak net zoals grote mensen lekkere cupcakes in je speelkeuken, net echt, dankzij deze complete keukenrobot met accessoires. Top imitatiespeelgoed voor mini chef!

54,69 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3624

CollectiePretend Play
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 2 jaar

Imitatiespeelset keukenrobot uit de collectie van PlanToys stimuleert de creativiteit, het spel maar ook het denkvermogen, de communicatieve vaardigheden en fijne motoriek van je mini chef.

De Stand Mixer Set heeft een draaiende as die 360 ​​graden draait - wat resulteert in realistisch spel. Een mengkom gemaakt van PlanWood ™, een klontje boter, een meelzak met nepbloem en een ei dat kan worden gekraakt als een echt ei, maken deze speelset tot de ultieme toevoeging aan denkbeeldig keukenspel.

Afmetingen: 13 x 19,7 x 19 cm
Materiaal: hout, kom uit planwood, katoen, vrij van toxische stoffen
Leeftijd: vanaf 2 jaar

 

_

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt uit hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Als ik later groot ben ... imitatiesets Plan Toys
Inspiratie en stories