Plan Toys imitatiespeelset - Brandweer speelset

Zalige verkleedset Fire Fighter met tal van accessoires

Staat: Nieuw product

Plan Toys

NOE305

Als ik later groot ben ... imitatiesets Plan Toys (15)

Pak noodsituaties in de buurt aan en ontdek hoe het is om een echte brandweerman te zijn. Want iedereen weet dat brandweermannen onze dagelijkse helden zijn!

Deze Fire Fighter speelset is makkelijk aan te doen en komt met tal van accessoires, de verkleedset nodigt kinderen uit om mee braden te blussen in de woonkamer, de tuin tot op een verkleedfeestje.

45,89 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3708

PersonageHulpverlener
CollectiePretend Play
TypeImitatiespeelgoed
KleurRood
Leeftijdvanaf 3 jaar

Imitatiespeelset Brandweer uit de collectie van PLANTOYS is een perfecte verkleedset om je te verkleden in een lokale alledaagse held.

De set bestaat uit een verstelbare helm en jas, megafoon, brandblusser, waterslang, zaklamp, bijl en walkie talkie • de helm heeft een open bovenkant die geschikt is voor de meeste kapsels en hoofdmaten

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Materiaal: rubberhout, katoen
Afmetingen verpakking: 23 x 7,49 x 18,8 cm
Gewicht: 750 gram

_

Wij zijn fan van het PlanToys speelgoed omdat het er niet alleen leuk uitziet, deze collectie is ook gemaakt uit hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten op waterbasis. Zo draag je dus spelenderwijs bij aan een eco-vriendelijke wereld. Dit is kwaliteitsspeelgoed met een hart voor onze kinderen én voor onze wereld van begin tot eind!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Als ik later groot ben ... imitatiesets Plan Toys
Inspiratie en stories