Multifunctionele garage - Vilacity

Staat: Nieuw product

Vilac

KZ29321

Vilacity van Vilac (3)

Heeft je racewagen een opknapbeurt nodig? Olie bijvullen in het tankstation, sleutelen aan je wagen in de werkplaats of een rondje door de...

102,49 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2310

CollectieVilac Imitation
TypeVoertuigen en garages
Leeftijdvanaf 3 jaar
Korting- 30 %
Heeft je racewagen een opknapbeurt nodig? Olie bijvullen in het tankstation, sleutelen aan je wagen in de werkplaats of een rondje door de carwash tot je auto weer helemaal blinkt. In deze multifunctionele garage vind je alles terug! De fantastische 'Vilacity' garage is compatibel met andere speeltjes uit het gamma 'Vilacity' zoals het groot circuit van Vilac.

Inhoud: 2 racewagens, helikopter, werkplaats met schuifdeur, lift, parkeergelegenheid, glijbaan, carwash, tankstation met slagboom en helikopterplatform.
Afmetingen: 65x40x45cm.
Materiaal: hout.
Geschikt voor kids vanaf 3 jaar.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
6345134.6
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen. Vilacity Collection by Vilac Waan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen. Retro Speelgoed Collectie Deze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play! Creatief Speelgoed Collectie Voor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!
Collectie Vilacity van Vilac
Inspiratie en stories