Houten truck met 4 magnetische containers

Speelgoedvrachtwagen met rode wielen en 4 houten blokken

Staat: Nieuw product

Vilac

JT215

Vilacity van Vilac (2)

Containers laden en lossen wordt een koud kunstje met deze leuke speelgoedvrachtwagen met open oplegger en 4 CGM en Vilac containers.

Heerlijk speelgoedvoertuig voor heel veel speelplezier en een mooi cadeau voor de verjaardag.

18,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2358

SamenstellingenHout
CollectieVilac Imitation
TypeVoertuigen en garages
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 3 jaar

Houten oplegger en vrachtwagen met 4 magnetische containers/blokken van Vilac. Dit speelgoedvoertuig kan makkelijk gecombineerd worden met de speelgoedkraan of andere voertuigen uit Vilacity.

Afmetingen: 23 x 11 x 5 cm
Materiaal: hout
Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

VILAC dat is kleurrijk, klassiek en toch tijdloos speelgoed voor kinderen die graag volop spelen, beleven en fantaseren. Een perfecte match met de speelgoedcollectie van De Kleine Zebra. Hun collectie van rollenspeelgoed, spelletjes, buitenspeelgoed, originele cadeaus & accessoires wordt ontworpen in het hart van de Jura (Frankrijk) en zal menig kinderhart moeiteloos veroveren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.5
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen.Vilacity Collection by VilacWaan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen.Retro Speelgoed CollectieDeze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play!Creatief Speelgoed CollectieVoor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!
Collectie Vilacity van Vilac
Inspiratie en stories