Sorteer autobus

Superleuke Gele Sorteerbus

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT036

Eerste speelgoed van Plan Toys (39)

Het juiste blokje in het juiste gaatje stoppen én een touwtje om op stap te gaan... deze sorteer autobus van PlanToys heeft het allemaal. Je mag er dus van op aan: dit wordt een successpeeltje voor je kleinste kapoen.

Alles inladen en vertrekken maar!

37,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5121

Leeftijdvanaf 1 jaar

Deze gele sorteerbus is duidelijk ontworpen met het oog op jouw kleine schat. Sorteer- en trekspeeltje in 1, met 3 kleurrijke blokjes en chauffeur die ook uit de bus kan stappen als hij wil. Trek aan het handgreepje bovenop de bus en de blokjes glijden er achteraan weer uit.

Geschikt vanaf 12 maanden.

Afmetingen: 23 x 19 x 14 cm

Materiaal: rubberhout.

Plantoys wil op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruikt daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.8
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.
Collectie Eerste speelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories