Houten Stapelraket

Kleurrijk stapelspeelgoed uit duurzaam rubberhout

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT053

Eerste speelgoed van Plan Toys (33)

Laat je kind zijn eigen raket bouwen door de kleurrijke houten stukken in de juiste volgorde op elkaar te zetten, zet de astronaut in zijn stoel en begin af te tellen, 3..2..1, vertrekken maar!

Zet het stapelraket voor je kleintje en voor je het weet is hij vertrokken.

23,49 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5694

SamenstellingenHout
CollectieLearning & Education
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
Leeftijdvanaf 1 jaar

Deze Plan Toys stapelraket bestaat uit 6 verschillende, stapelbare ringen. Binnenin zitten ook nog eens verschillende geometrische vormen (rechthoek, driehoek, ...) die het stapelen vereenvoudigen. De fijne motoriek wordt gestimuleerd met dit stevig duurzaam speelgoed en door de verschillende vormen moet hij toch weldoordacht te werk gaan.

Afmetingen: 17,7 cm hoog

Vanaf 18 maanden

Materiaal: rubberhout, verf op waterbasis waardoor het 100% veilig is voor zelfs de allerkleinsten.

Plantoys wil op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruikt daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.75
  • Door Anonymous A.
  •  de 03/12/2019
Een superleuke raket, ook nog multifunctioneel: niet alleen om te stapelen, maar er zitten zelfs puzzelfiguurtjes in de ringen! Echt origineel speelgoed.
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Eerste speelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories