Wobbel Original balansbord - aubergine vilt

Staat: Nieuw product

Wobbel

WOB041

Open-ended play met De Kleine Zebra (68)

De Wobbel Balance Board Original is een ideaal speel- en ontwikkelingsaccessoire voor kinderen. Het is gemaakt van gelakt hout (transparante lak) en aubergine vilt dat extra comfort biedt tijdens het gebruik. Kinderen kunnen het bord gebruiken om hun creativiteit, balans en coördinatie te stimuleren. Gemaakt van duurzame en milieuvriendelijke materialen, is dit bord een veilige en verantwoorde keuze voor milieubewuste ouders. Geef je kind een unieke speelervaring met dit originele Wobbel Balance Board. Het wollen vilt vermindert het geluid en voorkomt krassen op de vloer en op de Wobbel.
Ontdek alle trendy artikelen bij De Kleine Zebra voor een geslaagd cadeau!

160,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : ORAUB

CollectieWobbel Original
TypeBlank gelakt met vilt
Leeftijdvanaf de geboorte
Kleur viltAubergine
Korting- 30 %

Dit is de Wobbel Original in een blank beukenhout op waterbasis gelakt en afgewerkt met zachte vilt in Aubergine. Een klassiek balanceerbord en tegelijk hedendaags design dat past in elk interieur. Het wolvilt is een natuurproduct dat geluid dempt en zowel je vloer als je Wobbelbord beschermt.

De Wobbel is vervaardigd uit zorgvuldig gestapelde en geperste lagen beukenhout en kent een unieke kromming.

Materiaal: blank gelakt beukenhout, met FSC label en naturel beukenhouten kleur. Afgewerkt met kindvriendelijke duurzame lak en zachte vilt aan één zijde in aubergine.
Afmetingen: ca. 90 x 30 cm
Gewicht: ca. 4,5 kilo
Leeftijd: 0 tot 100 jaar
Maximum belasting: tot 200 kilo
Herkomst: Alle Wobbels worden duurzaam vervaardigd in Europa en afgewerkt in Nederland.

Voor meer inspiratie om te spelen, download de Wobbel-kaarten hier!

_

WOBBEL is hét houten speelgoed dat jong en oud(ers) beweegt. Het uniek balanceerbord stimuleert in spel en gebruik van zowel balans als kracht. Het schommelbord ondersteunt op een speelse maar zeer doeltreffende manier het lichaamsbewustzijn en het evenwicht van je kind. Dit geldt zowel voor (jonge) kinderen als volwassenen en ouderen. Onze ervaring is dat de Wobbel als een magneet op kinderen werkt. Niet alleen voor het uitbundige en speelse (samen-) spel maar ook voor rustmomenten en meer individueel spel, net als open-end play. Het is een investering en wondermooi geschenk voor elk!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
03004.2
Wobbel - De Wobbel komt van oorsprong uit de Waldorf-scholen. De internationale naam voor wat we in Nederland kennen als de Vrije School en in België als Steinerschool. Onder de naam Wobbel presenteert Wobbel BV dit klassieke balance board in een eigentijdse vormgeving en met nieuwe toevoegingen. Het houten speelgoed dat jong en oud beweegt. Ontwikkelen van balans en kracht De Wobbel stimuleert in het spel en gebruik de balans en de kracht. Het bord ondersteunt op een speelse maar zeer doeltreffende manier het lichaamsbewustzijn en het evenwicht. Door het gebruik van het bord als trainer kunnen gericht spiergroepen worden versterkt en gestrekt. Dit geldt zowel voor (jonge) kinderen alsook volwassenen en ouderen. Stimuleren van de creativiteit Bijzonder is dat naast deze ontwikkelingsondersteunende eigenschappen de Wobbel vooral inspireert door zijn indrukwekkende maar ongedefinieerde vorm. Juist deze vorm stimuleert de creativiteit en zorgt dat de Wobbel, als een Barbapappa, alles kan zijn wat het kind er zelf in ziet. Brengen van rust De ervaring is dat de Wobbel als een magneet op kinderen werkt. Niet alleen voor het uitbundige en speelse (samen-) spel maar ook voor rustmomenten en meer individueel spel.
Collectie Open-ended play met De Kleine Zebra
Inspiratie en stories