Sorteren

MERI MERI – Bereid een fantastisch feest voor uw kind voor met de decoratie artikelen van Meri Meri! Alles begon in 1985 in Los Angeles. Meredithe, bijgenaamd Meri Meri als kind, creëerde haar eerste reeks Meri Meri kaarten aan haar keukentafel met potloden, scharen en een grote pot glitters.

Decoratie van feeën, piraten, Kerstmis, Halloween...

Meri Meri is een bedrijf gevestigd in het Verenigd Koninkrijk dat een breed scala aan feestartikelen produceert, waaronder papieren producten zoals uitnodigingen, kaarten en cadeaupapier, evenals decoraties en feestaccessoires zoals ballonnen, slingers en feesthoeden.

Alles voor een droomverjaardagsfeest: decor, hoeden, kaarsen...

Dit merk staat bekend om zijn fantasierijke en kleurrijke ontwerpen die zeer gewaardeerd worden voor kinderfeestjes, maar ook geliefd zijn bij volwassenen die op zoek zijn naar iets leuks en unieks. Een verjaardagsfeest in het vooruitzicht? Zin in leuke feestdecoratie voor Kerstmis? Halloween? Pasen? Valentijnsdag? Carnaval? Meri Meri heeft alles wat je nodig hebt!

Verkleedkleren voor meisjes & jongens: piraat, fee, tovenaar...

Naast haar prachtige feestdecoratie, biedt Meri Meri ook een hele reeks andere feestartikelen aan: verkleedkleren, kostuums, jurken, mantels, kronen, pinatas, verjaardagskaarsen... Alles wat je nodig hebt voor een geweldig feest met je kinderen!

Meri Meri: een magisch feestverhaal

Met de hulp van andere moeders die thuis werken, bouwde Meredithe haar bedrijf geleidelijk aan uit. Vandaag de dag leidt ze een studio van 20 ontwerpers en kunstenaars in Cheltenham, een uur van Londen. En haar producten worden over de hele wereld verkocht: VS, Frankrijk, België, Denemarken... De keukentafel is niet meer van toepassing, maar Meri Meri gebruikt nog steeds haar schaar en een berg glitters...

Toont 63 - 93 van de 149 items

Toont 63 - 93 van de 149 items