Knappe kroon met pompoms

Gouden feestkroon met kleurrijke pomponnetjes

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR132

Wie wordt de koning of koningin van het feest? Diegene die deze prachtige Meri Meri kroon draagt natuurlijk. Super feestelijk!

Deze gouden kroon kan je jaar na jaar bovenhalen, heeft de vorm van een traditionele kroon maar is afgewerkt met 7 prachtige pompom in de meest gekke kleuren.

38,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 174124

CollectieBirthday
TypeKronen
KleurGoud
STOP/FINISTOP

Echte feestvarkens verdienen een zalige Meri Meri feestkroon, gemaakt uit dikke vilt en afgewerkt met wollen pompoms. De kroon heeft ook gouden stiksels en op de witte vilt zit aan de buitenkant ook een blinkend gouden laagje. Sluit mooi aan dankzij de velcro-sluiting en komt verpakt in een doos.

Afmetingen doos: 11,5 x 11,5 x 11,5 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.120.120.120.09
  • Door Anonymous A.
  •  de 13/01/2021
Precies zoals verwacht! Mooie kroon!
  • Door Anonymous A.
  •  de 16/04/2019
Zeer mooi
MERI MERI – Bereid een fantastisch feest voor uw kind voor met de decoratie artikelen van Meri Meri! Alles begon in 1985 in Los Angeles. Meredithe, bijgenaamd Meri Meri als kind, creëerde haar eerste reeks Meri Meri kaarten aan haar keukentafel met potloden , scharen en een grote pot glitters . Decoratie van feeën, piraten, Kerstmis, Halloween... Meri Meri is een bedrijf gevestigd in het Verenigd Koninkrijk dat een breed scala aan feestartikelen produceert, waaronder papieren producten zoals uitnodigingen , kaarten en cadeaupapier, evenals decoraties en feestaccessoires zoals ballonnen , slingers en feesthoeden . Alles voor een droomverjaardagsfeest: decor, hoeden, kaarsen... Dit merk staat bekend om zijn fantasierijke en kleurrijke ontwerpen die zeer gewaardeerd worden voor kinderfeestjes , maar ook geliefd zijn bij volwassenen die op zoek zijn naar iets leuks en unieks. Een verjaardagsfeest in het vooruitzicht? Zin in leuke feestdecoratie voor Kerstmis ? Halloween ? Pasen ? Valentijnsdag ? Carnaval ? Meri Meri heeft alles wat je nodig hebt! Verkleedkleren voor meisjes & jongens: piraat, fee, tovenaar... Naast haar prachtige feestdecoratie , biedt Meri Meri ook een hele reeks andere feestartikelen aan: verkleedkleren , kostuums , jurken , mantels , kronen , pinatas , verjaardagskaarsen... Alles wat je nodig hebt voor een geweldig feest met je kinderen ! Meri Meri: een magisch feestverhaal Met de hulp van andere moeders die thuis werken, bouwde Meredithe haar bedrijf geleidelijk aan uit. Vandaag de dag leidt ze een studio van 20 ontwerpers en kunstenaars in Cheltenham, een uur van Londen. En haar producten worden over de hele wereld verkocht: VS, Frankrijk, België, Denemarken... De keukentafel is niet meer van toepassing, maar Meri Meri gebruikt nog steeds haar schaar en een berg glitters ...