Knappe kroon met pompoms

Gouden feestkroon met kleurrijke pomponnetjes

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR132

Wie wordt de koning of koningin van het feest? Diegene die deze prachtige Meri Meri kroon draagt natuurlijk. Super feestelijk!

Deze gouden kroon kan je jaar na jaar bovenhalen, heeft de vorm van een traditionele kroon maar is afgewerkt met 7 prachtige pompom in de meest gekke kleuren.

38,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 174124

CollectieBirthday
TypeKronen
KleurGoud

Echte feestvarkens verdienen een zalige Meri Meri feestkroon, gemaakt uit dikke vilt en afgewerkt met wollen pompoms. De kroon heeft ook gouden stiksels en op de witte vilt zit aan de buitenkant ook een blinkend gouden laagje. Sluit mooi aan dankzij de velcro-sluiting en komt verpakt in een doos.

Afmetingen doos: 11,5 x 11,5 x 11,5 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.120.120.120.09
  • Door Anonymous A.
  •  de 13/01/2021
Precies zoals verwacht! Mooie kroon!
  • Door Anonymous A.
  •  de 16/04/2019
Zeer mooi
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten. Het verhaal van Meri Meri Meri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter… Magische collecties waar fantasie tot leven komt Magie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.