Gouden haarband rendier

Feestelijke set van 8 Rendier hoofdbanden

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR288

Meri Meri: Kerst (61)

Maak de feesttafel compleet en zet meteen de sfeer op het volgende kerstfeest met deze unieke rendier hoofdbanden vol gouden glitters. Een schitterend alternatief voor de klassieke feesthoedjes. 

20,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 138844

CollectieKerstmis
TypeFeestaccessoires
KleurGoud

Set van 8 feestelijke Rendier hoofbanden van het prachtige feestmerk Meri Meri. Met deze rendierhoedjes kom je meteen in de juiste sfeer op het volgende kerstfeest. Het gouden rendiergewei geeft elke outfit meteen een feestelijke look - dankzij de elastische band past het altijd. Komt in een doos van 8 stuks.

Afmetingen verpakking: 12,7 x 15,6 x 3,2 cm

_

Meri Meri is een uniek feestmerk met de mooiste feestartikelen voor de perfecte kinderfeestjes maar ze hebben ook fijne accessoires zoals patches, plaktattoos, sjaals en wondermooie haaraccessoires. Stuk voor stuk perfect voor kleintjes met stijl.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Meri Meri: Kerst
Inspiratie en stories