Wallpaper Stories

Wallpaper Stories

Sorteren

Klassieke figuren uit de boeken Pluk van de Petteflet & Floddertje van Annie M.G. Schmidt en ook andere illustraties van Fiep Westendorp komen tot leven op het verbeeldingsvol fotobehang van KEK Amsterdam. Verder zijn de illustraties van Marije Tolman - bekend van het boek Springende pinguïns en lachende hyena’s van Jesse Goossens - een lust voor het oog. Daarnaast is er mooi fotobehang van Noëlle Smit die het sprookjesboek Er was eens een prins en die wou een prinses van Martine Bijl heeft voorzien van bijzondere prenten. 

Voor het Wallpaper Stories fotobehang werkte KEK Amsterdam samen met verschillende illustratoren van bekende kinderboeken. Vanaf nu schitteren de bekende figuren uit de boeken van Fiep WestendorpMarije TolmanNoëlle Smit, Wouter Tulp en Coen Hamelink op de muren van de kinderkamer. 
Elke Wallpaper Story heeft een waanzinnig effect! Het lijkt net alsof de kunstenaar zelf de prent op de muur heeft geschilderd. De wandvullende illustraties prikkelen de fantasie en toveren de kinderkamer heel eenvoudig om tot een creatieve plek. Een metamorfose waar iedereen vrolijk van wordt!