Sorteren

Hebbedingen om je bureau te organiseren

Of je nu een waar organisatietalent bent of een echte sloddervos. De designermerken Roommate, Bloomingville, VillacThree by Three & PT,. hebben de leukste hebbedingetjes ontworpen zodat jij kan genieten van orde in jouw leven én huis!

Magneetborden en memoborden om nooit te vergeten

Zoek je naar een originele manier om die berg foto’s, kaartjes en kunstwerkjes een leuke plaats te geven in huis? Dan is een magneetbord of memobord ideaal. Hang de mooiste tekeningen van je kleintje op, creëer de leukste fotocollages of schrijf een tof bericht met letter- en cijfervormige magneten. In elk geval plezier gegarandeerd!

Organizer voor elke kamer in huis

Decoreer de kinderkamer of woonkamer met toffe foto’s, kaartjes of zelfgemaakte tekeningen. Met de vele kleurrijke magnetische borden van Roommate en Bloomingville fleur je zeker en vast de kamers op. Dankzij de handige magneetjes van Vilac en Three by Three geef jij nog die extra touch aan het interieur.

Takenlijstjes bijhouden op je bureau of in de keuken? Dat kan eenvoudig met de memorabele memobords van PT.. Zo vergeet je nooit meer wat je moest doen!

Toont 1 - 50 van de 59 items

Toont 1 - 50 van de 59 items