Tassen

Knappe tassen en kleine lederwaren voor kinderen

Sorteren

Kids on the move! Ecologische en kwalitatieve tassen, boekentassen, rugzakjes, etuis, pennenzakken, sporttassen, turnzakjes en kleine valiesjes. Bij De Kleine Zebra ben je helemaal aan het juiste adres om je spulletjes hip en degelijk mee te nemen.

Design draagtassen voor boodschappen

Niets zo handig als een grote, stevige én herbruikbare boodschappentas. En wat als die tas er ook nog eens stijlvol zou uitzien? Dat kan want bij De Kleine Zebra hebben we een zalige collectie aan draagtassen, schoudertassen en tote bags om al jouw aankopen in te bewaren.

Handige etuis en handtasjes voor kleine spulletjes

Make-up, smartphone, klein geld… Waar bewaar je al die kleine spulletjes? In een super mooi klein tasje natuurlijk! Niemand wil z’n hoofd volledig in een tas steken om hun spullen terug te vinden. Dankzij een etui of handtasje kan je jouw spullen makkelijk ordenen en terugvinden.

Leuke handtassen voor thuis en onderweg

Kleine meisjes willen graag kleine dametjes spelen met een echt tasje aan hun schouder. Bij De Kleine Zebra hebben we een fijne collectie aan kinder handtassen en draagtassen voor de mini fashionista’s.

Hippe reiskoffers voor op vakantie

Klaar voor de vakantie van je leven? Pak dan snel al jouw spulletjes in een keitoffe koffer of reistrolley. Voor de kids hebben we valiezen in de vorm van schattige en knuffelige diertjes of met een leuke print op.

Stijlvolle portemonnees voor mama’s en kids

Voor kleine en grote centjes hebben we bij De Kleine Zebra handige portemonneetjes om alles veilig bij te houden. De portefeuilles komen in verschillende formaten, kleuren en prints. Leuk voor kindjes én mama’s.

Coole rugzakken voor leuke buitenactiviteiten

Voor leuke uitstapjes met vrienden of klasgenootjes hebben we in onze collecties praktische rugzakken om alle spulletjes zoals brooddozen en thermosflessen in te bewaren. Zowel voor meisjes als voor jongens hebben we heel wat leuke, stoere en schattige rugzakjes.

Trendy boekentassen voor school

Helemaal klaar voor school? Vergeet zeker niet jouw boekentas! Bij De Kleine Zebra vind je hippe schooltassen voor jongens en meisjes. Zo kunnen de jongens kiezen voor een stoere boekentas met dino’s, beren of wolven. Voor de meisjes hebben we prachtige boekentassen met vleugels, eenhoorns of flamingo’s. Kies snel je favoriet!

Mooie tassen voor sport en reis

Tijd voor een uitstapje! Maak je helemaal klaar voor je uitje met een super toffe reistas. Handig om al jouw spullen in mee te nemen om te gaan sporten, kamperen of voor een slaapfeestje.

Praktische toilettasjes voor badkamergerief

Laat tandenborstels, tandpasta en ander toiletgerief niet rondslingeren in de badkamer, maar verzamel ze allemaal in een handig klein tasje. Bij De Kleine Zebra hebben we mooie stijlvolle toiletzakjes om al jouw spulletjes en dat van jouw kinderen in te bewaren.

Toont 97 - 144 van de 1191 items

Toont 97 - 144 van de 1191 items