Dekenhoes voor park - Pure Ecru

Biokatoenen offwhite hoezen voor wieg of box

Staat: Nieuw product

Trixie

TRX563

De Pure Ecru collectie van Trixie is een must voor iedere jonge ouder die houdt van baby essentials met een minimalistische stijl.

Dit setje bedlinnen geeft in een handomdraai een mooie, naturel look aan het wiegje of het park van je mini dankzij de pure materialen van linnen en biologisch katoen.

49,95 €

34,97 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 27-005

TypeDekbedovertrekken
KleurWit
STOP/FINISTOP

Pure Ecru dekbedovertrek park van Trixie heeft een zachte en delicate textuur dankzij de mix van linnen en biologisch katoen. Deze set bestaat uit een dekbedovertrek en kussensloop en is geschikt voor een wieg of box.

Ook verkrijgbaar in andere trendkleuren en perfect te matchen met de rest van de Pure Ecru collectie.

Materiaal: Voorzijde: 50% linnen, 50% biologisch katoen - Achterzijde: 100% biologisch katoen
Afmetingen donsovertrek: 80 x 80 cm - kussensloop: 40 x 40 cm
Wasadvies: wassen op 30° - geen bleekmiddel gebruiken, niet geschikt voor de droogtrommel, strijken mag

_

Het Belgische babymerk Trixie heeft tal van spulletjes om je kleine lieveling mee te omringen vanaf de eerste dag. De must-haves passen perfect op je babylijst en zijn niet alleen praktisch maar ook erg leuk om naar te kijken dankzij de diepe kleuren, moderne prints en duurzame materialen. Trixie garant voor duurzame en kwalitatieve producten die zowel kind als ouder aanspreken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.25
Trixie is een fris en jong merk voor de allerkleinsten tot de flinke kleuters en net iets ouder. Al hun producten zijn met grote zorg ­ontworpen met originele, kleurrijke prints en fijne materialen, zonder schadelijke stoffen en vervaardigd uit uiterst zacht biokatoen. Dit Belgisch merk is zeker het ontdekken waard!Fantasierijke collecties voor baby’s tot tienersBij Trixie vind je alle basisbenodigdheden en decoratie voor een prachtige kinderkamer. Ook voor de badkamer en speelkamer heeft Trixie de juiste accessoires in huis. De collecties gaan van echte eyecatchers met felle kleuren en levendige prints, tot collecties met zachtere kleuren en subtielere prints.Mooie kinderproducten met respect voor het milieuTrixies producten moeten niet enkel mooi zijn, maar moeten ook lief zijn voor onze planeet . Daarom kiezen zij steeds voor de stof- en productiekwaliteit en maken ze steeds hun producten van biologisch katoen .