kaartspel Bataflash

Geestig kaartspel - Bataflash

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ065

Bataflash! Bataflash! De snelste wint.

Want snelheid en observatievermogen zijn key is dit spannende gezelschapspel van Djeco. Krijg je als eerste alle kaarten in handen, dan ben jij de winnaar van dit spannende kaartspel!

7,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ05118

Bataflash van het Franse merk Djeco is een kaartspel waar het gaat om goed kijken en snel zijn!

Op elke kaart staan 6 dieren in willekeurige volgorde afgebeeld, de dieren komen ook op de andere kaarten voor maar groter of kleiner, op een andere plaats enz. Als elke speler een kaart op tafel heeft gelegd, dan kan het zijn dat een dier op alle kaarten voorkomt. Maaaar.. de eerste die ziet dat dat niet het geval is, roept lekker luid: Bataflash! Als hij het fout heeft moet hij alle andere spelers een kaart geven. Wie goed kan kijken en snel is, wint alle kaarten. Doel van het spel is om alle kaarten in handen te krijgen.

Inhoud: 32 spelkaarten met steeds verschillende dieren (die op een andere volgorde of plaats zijn, groter of kleiner geïllustreerd worden), in een handig doosje, en kaarten met de spelregels in 10 talen, waaronder het Nederlands.

Leeftijd: van 5-99 jaar

Aantal spelers: 2-4

Spelduur: 15 min

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
8.611.92.80.191
  • Door Astrid M.
  •  de 03/06/2019
Lachen geblazen !!
  • Door Julie W.
  •  de 15/01/2019
Hele leuke spelletjes!
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!