1-persoons bedset - Amazone

Wit beddengoed uit percalkatoen met fotoprint van paard en ruiter

Staat: Nieuw product

SNURK

KZ24003

Paardenliefhebber ben je in hart en nieren. Lange middagen op de manege, posters boven je bed. Je leest en praat over paarden en misschien heb je...

69,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : ama140

Paardenliefhebber ben je in hart en nieren. Lange middagen op de manege, posters boven je bed. Je leest en praat over paarden en misschien heb je zelfs een paard. Vanaf nu sta je ermee op en ga je ermee slapen, want je kruipt onder de wol als amazone!

SNURK beddengoed wordt gemaakt van 100% percalkatoen en is wasbaar op 30° of 40°C. De dekbedovertrek meet 140x200 cm, met een totale lengte (incl. instopstrook) van 240 cm. Afmetingen kussensloop: 60x70 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
14020001
SNURK is een klein, onafhankelijk label uit Amsterdam dat staat voor kwalitatief beddengoed , bedrukt met unieke fotoprints. Het beddengoed is designed in Holland, made in Portugal . Zo laten oprichters en designers, Peggy van Neer en Erik van Loo, hun originele fotografische ontwerpen printen op hoog kwalitatief katoen in Portugal.Het begin van een uniek Nederlands designermerkHet verhaal van SNURK begon in 2007 met een nobele actie... Speciaal voor een goed doel wou Peggy al een hele tijd een dekbed creëren met een print van kartonnen dozen. Samen met haar partner Erik ontwierp ze Le Clochard en Le Trottoir : beddengoed dat net lijkt op kartonnen dozen en de stoep. Beide sets vlogen als zoete broodjes over de toog en de winst ging naar Stichting Zwerfjongeren Nederland.Dromerig beddengoed voor kidsTot vandaag blijft SNURK verbazen met realistische designs in fantasierijke thema’s . Piraat, ballerina, flamenco, prinses, astronaut of brandweer? Grote dromen ontkiemen in kleine bedden! Maar hoe verenig je kinderdromen met de echte realiteit? De kostuums voor de fotoshoot komen niet van de verkleedwinkel om de hoek, maar zijn zorgvuldig gekozen uit de échte wereld. “There’s nothing like a dream to create the future.” (Victor Hugo – Les Misérables)