1-Persoons Bedset - Dino Brown

Staat: Nieuw product

SNURK

SNU071

Dinomania bij de Kleine Zebra (234)

Ook al zijn de dino's miljoenen jaren geleden uitgestorven, toch blijven ze tot de verbeelding spreken. Heb je een dino fan in huis? Dan zal deze T-Rex ongetwijfeld in de smaak vallen. Of jij bij hem ;-)

Jouw enorme prehistorische vriend gaat voortaan gewoon mee naar bed. Kun jij lekker slapen tussen zijn kaken. Durf jij dit aan?

69,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : dinobrown140

Formaten140 x 200 cm
TypeBeddengoed*
KleurBruin
DiertjesDino

Bangelijk Eenpersoons Bedset Dino Brown van Snurk met realistische fotoprint van een bruine tyrannosaurus rex op de voorkant, de achterkant is wit.

De volledige SNURK collectie wordt gemaakt in Portugal onder goede werkomstandigheden en het beddengoed is gemaakt van 100% biologisch katoen met Oeko-Tex label. Lief voor de planeet en je huid.

SNURK garandeert een kwalitatief, duurzaam en eerlijk product dat met liefde voor je ontworpen en gemaakt is. 

Afmetingen: 140 x 200 cm - incl. kussenssloop 60 x 70 cm - geschikt voor een eenpersoonsbed
Materiaal: 100% organisch katoen
Wasadvies: wassen op 30 of 40 graden, kan in de droger
Herkomst: ontworpen in Amsterdam, geproduceerd in Portugal

_

SNURK 'for horizontal living' maakt van slapen en zetelhangen graag een feestje. Met beddengoed, sierkussens en horizontal wear voor jong en oud. De fotoprints die kenmerkend zijn voor het internationaal groeiende label zijn altijd origineel en 'homemade' door de Nederlandse ontwerpers. SNURK werkt met kwalitatieve stoffen en de collecties worden mens en planeet vriendelijk geproduceerd in Portugal.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
SNURK is een klein, onafhankelijk label uit Amsterdam dat staat voor kwalitatief beddengoed , bedrukt met unieke fotoprints. Het beddengoed is designed in Holland, made in Portugal . Zo laten oprichters en designers, Peggy van Neer en Erik van Loo, hun originele fotografische ontwerpen printen op hoog kwalitatief katoen in Portugal.Het begin van een uniek Nederlands designermerkHet verhaal van SNURK begon in 2007 met een nobele actie... Speciaal voor een goed doel wou Peggy al een hele tijd een dekbed creëren met een print van kartonnen dozen. Samen met haar partner Erik ontwierp ze Le Clochard en Le Trottoir : beddengoed dat net lijkt op kartonnen dozen en de stoep. Beide sets vlogen als zoete broodjes over de toog en de winst ging naar Stichting Zwerfjongeren Nederland.Dromerig beddengoed voor kidsTot vandaag blijft SNURK verbazen met realistische designs in fantasierijke thema’s . Piraat, ballerina, flamenco, prinses, astronaut of brandweer? Grote dromen ontkiemen in kleine bedden! Maar hoe verenig je kinderdromen met de echte realiteit? De kostuums voor de fotoshoot komen niet van de verkleedwinkel om de hoek, maar zijn zorgvuldig gekozen uit de échte wereld. “There’s nothing like a dream to create the future.” (Victor Hugo – Les Misérables)
Collectie Dinomania bij de Kleine Zebra
Inspiratie en stories