1-persoons bedset - Dinosaurus Rex

Wit beddengoed uit percalkatoen met fotoprint van een T-rex

Staat: Nieuw product

SNURK

KZ29834

Dinomania bij de Kleine Zebra (83)

Ze bestaan al miljoenen jaren niet meer, toch blijven dinosaurussen voor altijd cool. Jouw enorme prehistorische vriend gaat voortaan gewoon mee...

69,95 €

55,96 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : dino140

Ze bestaan al miljoenen jaren niet meer, toch blijven dinosaurussen voor altijd cool. Jouw enorme prehistorische vriend gaat voortaan gewoon mee naar bed. Kun jij lekker slapen tussen zijn kaken. Wie is hier nou de stoerste? Precies.
Bedset bestaande uit een kussensloop en dekbedovertrek met instopstrook. De achterkant van de bedset is wit.

Gemaakt van 100% zachte perkaline katoen
Wasvoorschrift: Wassen op 30 of 40 graden, kan in de droger.
Totale lengte is 240 cm (inclusief instopstrook)

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
14020001.1
SNURK is een klein, onafhankelijk label uit Amsterdam dat staat voor kwalitatief beddengoed , bedrukt met unieke fotoprints. Het beddengoed is designed in Holland, made in Portugal . Zo laten oprichters en designers, Peggy van Neer en Erik van Loo, hun originele fotografische ontwerpen printen op hoog kwalitatief katoen in Portugal.Het begin van een uniek Nederlands designermerkHet verhaal van SNURK begon in 2007 met een nobele actie... Speciaal voor een goed doel wou Peggy al een hele tijd een dekbed creëren met een print van kartonnen dozen. Samen met haar partner Erik ontwierp ze Le Clochard en Le Trottoir : beddengoed dat net lijkt op kartonnen dozen en de stoep. Beide sets vlogen als zoete broodjes over de toog en de winst ging naar Stichting Zwerfjongeren Nederland.Dromerig beddengoed voor kidsTot vandaag blijft SNURK verbazen met realistische designs in fantasierijke thema’s . Piraat, ballerina, flamenco, prinses, astronaut of brandweer? Grote dromen ontkiemen in kleine bedden! Maar hoe verenig je kinderdromen met de echte realiteit? De kostuums voor de fotoshoot komen niet van de verkleedwinkel om de hoek, maar zijn zorgvuldig gekozen uit de échte wereld. “There’s nothing like a dream to create the future.” (Victor Hugo – Les Misérables)
Collectie Dinomania bij de Kleine Zebra
Inspiratie en stories