1-persoons bedset - Princess

Wit beddengoed uit percalkatoen met fotoprint van een prinsessenjurk

Staat: Nieuw product

SNURK

KZ22301

Eindelijk beddengoed waaraan de hele wereld kan zien wie je werkelijk bent: een prachtige prinses! Droom lekker weg van je prins op het witte paard en jullie kasteel. Maar vergeet niet om nog even onder je diamanten kroontje te liggen. De Princess bedset spreek tot de verbeelding van elke kleine meid. Wat een schone slaapster!

69,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : princess140

SNURK beddengoed wordt gemaakt van 100% percalkatoen en is wasbaar op 30° of 40°C.

De dekbedovertrek meet 140x200 cm, met een totale lengte (incl. instopstrook) van 220 cm. Afmetingen kussensloop: 60x70 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
14020001
  • Door Anonymous A.
  •  de 25/11/2019
Leuk, mooi!
SNURK is een klein, onafhankelijk label uit Amsterdam dat staat voor kwalitatief beddengoed , bedrukt met unieke fotoprints. Het beddengoed is designed in Holland, made in Portugal . Zo laten oprichters en designers, Peggy van Neer en Erik van Loo, hun originele fotografische ontwerpen printen op hoog kwalitatief katoen in Portugal.Het begin van een uniek Nederlands designermerkHet verhaal van SNURK begon in 2007 met een nobele actie... Speciaal voor een goed doel wou Peggy al een hele tijd een dekbed creëren met een print van kartonnen dozen. Samen met haar partner Erik ontwierp ze Le Clochard en Le Trottoir : beddengoed dat net lijkt op kartonnen dozen en de stoep. Beide sets vlogen als zoete broodjes over de toog en de winst ging naar Stichting Zwerfjongeren Nederland.Dromerig beddengoed voor kidsTot vandaag blijft SNURK verbazen met realistische designs in fantasierijke thema’s . Piraat, ballerina, flamenco, prinses, astronaut of brandweer? Grote dromen ontkiemen in kleine bedden! Maar hoe verenig je kinderdromen met de echte realiteit? De kostuums voor de fotoshoot komen niet van de verkleedwinkel om de hoek, maar zijn zorgvuldig gekozen uit de échte wereld. “There’s nothing like a dream to create the future.” (Victor Hugo – Les Misérables)