1-persoons bedset - Shark

Wit beddengoed uit percalkatoen met fotoprint van een haai

Staat: Nieuw product

SNURK

SNU018

Zoek je nog een cool dekbed voor jouw stoere dromer? Dan is dit SNURK eenpersoonsdekbed echt ideaal om onder te kruipen en opgepeuzeld te worden ... gelukkig is het niet echt maar de trompe l'oeil zorgt er wel voor dat jouw kleintje rapper dan rap in zijn bedje ligt en daar kunnen wij als ouders niet anders dan content mee zijn.

69,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : shark140

Wie is ze zo stoer dat hij onder deze dekens durft te gaan liggen? Dit kwalitatieve bedlinnen van Snurk is perfect voor een eenpersoonsbed. Het is voorzien van een haaienprint waardoor het lijkt alsof je kleintje in de bek van dit gevreesd beest ligt te slapen.

Afmetingen: 140 x 220 cm (incl.1 sloop 60 x 70 cm)

Materiaal: 100% zachte katoen

Wasadvies: Wassen op 30 of 40 graden, kan in de droger.

SNURK 'for horizontal living' maakt van slapen en zetelhangen graag een feestje. Met beddengoed, sierkussens en horizontal wear voor jong en oud. De fotoprints die kenmerkend zijn voor het internationaal groeiende label zijn altijd origineel en 'homemade' door de Nederlandse ontwerpers. SNURK werkt met kwalitatieve stoffen en de collecties worden mens en planeet vriendelijk geproduceerd in Portugal.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
537251.1
SNURK is een klein, onafhankelijk label uit Amsterdam dat staat voor kwalitatief beddengoed , bedrukt met unieke fotoprints. Het beddengoed is designed in Holland, made in Portugal . Zo laten oprichters en designers, Peggy van Neer en Erik van Loo, hun originele fotografische ontwerpen printen op hoog kwalitatief katoen in Portugal.Het begin van een uniek Nederlands designermerkHet verhaal van SNURK begon in 2007 met een nobele actie... Speciaal voor een goed doel wou Peggy al een hele tijd een dekbed creëren met een print van kartonnen dozen. Samen met haar partner Erik ontwierp ze Le Clochard en Le Trottoir : beddengoed dat net lijkt op kartonnen dozen en de stoep. Beide sets vlogen als zoete broodjes over de toog en de winst ging naar Stichting Zwerfjongeren Nederland.Dromerig beddengoed voor kidsTot vandaag blijft SNURK verbazen met realistische designs in fantasierijke thema’s . Piraat, ballerina, flamenco, prinses, astronaut of brandweer? Grote dromen ontkiemen in kleine bedden! Maar hoe verenig je kinderdromen met de echte realiteit? De kostuums voor de fotoshoot komen niet van de verkleedwinkel om de hoek, maar zijn zorgvuldig gekozen uit de échte wereld. “There’s nothing like a dream to create the future.” (Victor Hugo – Les Misérables)