1-persoons bedset - Unicorn

Wit beddengoed uit percalkatoen met fotoprint van een eenhoorn

Staat: Nieuw product

SNURK

SNU019

Een eenhoorn, dat is een wonderbaarlijk en mythisch wezen, puur en onschuldig. Het verspreid plezier en geluk overal waar hij komt en beleeft avontuur na avontuur in een magische fantasiewereld.

En voila... met dit heerlijk Snurk dekbed kan je op jouw eenhoorn kruipen en samen vertrekken naar dromenland.

69,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : uni140

Een eenhoorn spreekt tot de verbeelding en dit magisch exemplaar om het SNURK dekbed zal er zeker voor zorgen dat jouw kapoen zalig zal slapen.

Afmetingen: 140 x 220 cm (incl.1 sloop 60 x 70 cm)

Materiaal: 100% zachte katoen

Wasadvies: Wassen op 30 of 40 graden, kan in de droger.

SNURK 'for horizontal living' maakt van slapen en zetelhangen graag een feestje. Met beddengoed, sierkussens en horizontal wear voor jong en oud. De fotoprints die kenmerkend zijn voor het internationaal groeiende label zijn altijd origineel en 'homemade' door de Nederlandse ontwerpers. SNURK werkt met kwalitatieve stoffen en de collecties worden mens en planeet vriendelijk geproduceerd in Portugal.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
537251.1
  • Door Anonymous A.
  •  de 06/05/2020
Mooie kwaliteit. Dochter vindt het superleuk
SNURK is een klein, onafhankelijk label uit Amsterdam dat staat voor kwalitatief beddengoed , bedrukt met unieke fotoprints. Het beddengoed is designed in Holland, made in Portugal . Zo laten oprichters en designers, Peggy van Neer en Erik van Loo, hun originele fotografische ontwerpen printen op hoog kwalitatief katoen in Portugal.Het begin van een uniek Nederlands designermerkHet verhaal van SNURK begon in 2007 met een nobele actie... Speciaal voor een goed doel wou Peggy al een hele tijd een dekbed creëren met een print van kartonnen dozen. Samen met haar partner Erik ontwierp ze Le Clochard en Le Trottoir : beddengoed dat net lijkt op kartonnen dozen en de stoep. Beide sets vlogen als zoete broodjes over de toog en de winst ging naar Stichting Zwerfjongeren Nederland.Dromerig beddengoed voor kidsTot vandaag blijft SNURK verbazen met realistische designs in fantasierijke thema’s . Piraat, ballerina, flamenco, prinses, astronaut of brandweer? Grote dromen ontkiemen in kleine bedden! Maar hoe verenig je kinderdromen met de echte realiteit? De kostuums voor de fotoshoot komen niet van de verkleedwinkel om de hoek, maar zijn zorgvuldig gekozen uit de échte wereld. “There’s nothing like a dream to create the future.” (Victor Hugo – Les Misérables)