12 uitwisbare stiften - Wishy Washy Markers

Mini versie van de populaire JaqJaqBird stiften, zonder chemische geurtjes

Staat: Nieuw product

Jaq Jaq Bird

DA429

De populaire Wishy Washy Markers zijn er nu ook in miniformaat. Perfecte raamstiften en leuk om in je herbruikbaar Jaq Jaq Bird boekje te tekenen. Dit is een geweldig cadeau voor creatieve kiddos!

In dit pakje van 12 niet-giftige gekleurde mini markers, vrij van nare stoffen, geurloos , erg diep van kleur en ze drogen zeer snel.

16,89 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2688053

Doos van 12 mini markers Wishy Washy Markers met volgende kleuren: zwart, grijs, wit, geel, oranje, rood, roze, paars, 2x blauw en 2x groen.

  • Uitwisbaar op verschillende niet-poreuze oppervlakken.
  • Geschikt voor alle Jaq Jaq Bird productoppervlakken, maar ook ideaal om mee op het raam te tekenen.
  • Makkelijk af te vegen met een vochtige doek.

Tip: 4,5 mm
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Gebruiksadvies: Test de pen altijd op een niet-poreus oppervlak om er zeker van te zijn dat hij afveegt. Afnemen met een vochtige doek. Alleen gebruiken op niet-poreuze oppervlakken. Let op: het is niet mogelijk het papier af te vegen, en vlekken op textiel kunnen niet altijd worden afgewassen! Dus wees voorzichtig met de kleren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
11131.50.12
Maak kennis met het schattige Jaq Jaq Bird , een Amerikaans kindermerk met leuke spulletjes voor thuis of op school. Van tekenborden tot krijtjes en kleurboekjes. Alles om jouw kindje urenlang creatief speelplezier bezorgen!