Sorteren

Toffe hebbedingen voor mama's (to be)

Je kan als ouder nooit genoeg spulletjes hebben om jezelf en jouw kindje te verwennen. Bij De Kleine Zebra hebben we toffe tassen, leerrijke ouderschapsboeken, wondermooie verzorgingstassen, comfy kussen en veel meer om een lach op ieders gezicht te toveren!

Knappe tassen voor mama en papa

Mmm, dat lekker kopje thee of koffie kan deugd doen! En zeker als je dat drinkt uit één van de wondermooie tassen en thermosflessen van Design Letters. Ze passen in elke kamer van je huis en kan je naar hartelust met elkaar mixen en matchen. Ook leuk om als geschenk te geven.

Interessante boeken over ouderschap

Een nieuw leven dat binnenkort op de wereld komt, zo spannend maar oh zoveel dat op je afkomt. Hoe moet je daar allemaal mee omgaan? Gelukkig hebben we bij De Kleine Zebra heel wat boekjes die jou helpen om de beste mama en papa op de wereld te worden!

Prachtige verzorgingstassen voor waardevolle spulletjes

Voor alle babyspulletjes én die van jou hebben we wondermooie draagtassen om alles veilig te bewaren. Kies voor de tas die perfect past bij jouw dagelijkse outfit. Een echte fashion item dus die ook nog eens praktisch is!

Zalig slapen met een zwangerschapskussen

Bezorgt jouw buik je slapeloze nachten? Dan zorgen onze comfy zwangerschapskussens ervoor dat je weer slaapt als een roos! Ook ideaal om te gebruiken na de zwangerschap om jou en je kleintje een zalige nachtrust te bezorgen.

Toont 1 - 50 van de 58 items

Toont 1 - 50 van de 58 items