Mode

Mode voor kinderen

Sorteren

Op zoek naar een manier op het dagelijkse leven van je kleine lieveling op te vrolijken? De Kleine Zebra stelt je een hele waaier aan originele accessoires voor die je voor heel wat gelegenheden kan gebruiken. Funky rugzakken, trendy kinderhorloges, seizoenskleding ... ontdek heel wat leuke fashion en mode-accessoires voor je kind.

Trendy outfit !

Hoe schattig het is om je kind elke ochtend mooi en origineel gekleed met een schattige kleine schooltas en een paar stijlvolle schoenen naar school te zien vertrekken? Thuis loopt je kleintje er natuurlijk ook picobello bij. Bij de Kleine Zebra hebben we de prachtigste pyjama's en heerlijkste pantoffels speciaal voor je uitgezocht. Een dagje aan zee: een nieuwe zwembroek of een leuke short, je vindt alles wat je kind nodig heeft.

Chique en praktische accessoires om elke dag te gebruiken

We hebben een heel breed gamma aan mode-accessoires voor kinderen. Wat dacht je van een coole zonnebril voor mooie dagen of een hip regenscherm voor je kindjes als de regenwolken aan de hemel verschijnen ? Heeft je outfit nog wat opsmuk nodig dan ga je voor vrolijke kindersieraden zoals armbandjes en een halssnoer. Of liever je lijf wat verfraaien met plaktattoos of echte kindermake-up.

Trendy lederwaren en tassen speciaal voor kinderen

Je vindt op onze site verschillende soorten tassen: van een leuke schooltas tot een handige sporttas, van een praktische boodschappentas tot een hippe reistrolley, je vindt bij ons voor elke gelegenheid of elk doel de perfecte tas. En natuurlijk horen daar ook kleinere etuis bij zoals toilettassen, pennenzakken en portemonnees.

Toont 1 - 48 van de 2063 items

Toont 1 - 48 van de 2063 items