2 notitieboekjes - Misa

2 elegante notitieboekjes - Misa

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ634

Puur genieten met deze unieke notitieboekjes! De tekeningen van illustrator Seng Soun Ratanavanh zijn tegelijk subtiel en stijlvol. De prachtige tekeningen met Aziatische invloeden, zullen je inspiratie geven om lekker te kriebelen, schrijven, tekenen of knutselen. 

3,25 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD03588

CollectieLovely paper
TypePapierwaren

Deze elegante set van de collectie Lovely Paper bestaat uit een boekje met gelijnde pagina's, met een elegant meisje op een origamizwaan, die door een bloemenveld vliegt op de voorkant. Degene zonder lijntjes toont een meisje in bad, omgeven door vogeltjes. Beide hebben blinkende metalliceffecten.

Illustraties: Seng Soun Ratanavanh
Formaat: 10 x 15 x 0.5 cm.

Lovely Paper is een Djeco collectie met papierwaren en kleine geschenkjes die stuk voor stuk versierd zijn met mooie en fijne illustraties. Het idee is dat je altijd en overal kan schetsen, doodlen, tekenen, verhalen vertellen, kostbare herinneringen verzamelen. Met Lovely Paper heb je altijd alles bij de hand om je creatieve ziel op papier te zetten: schriftjes, notitieboekjes, geheime dagboeken, etuis, gummetjes, stickers, masking tape, ... Kortom alles om je dag op te vrolijken!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!