2-persoons bedset - Astronaut

Wit beddengoed uit percalkatoen met fotoprint van een ridder

Staat: Nieuw product

SNURK

KZ25879

Apollo 11 inspiratie (37)

Het aftellen kan beginnen, want onder het Astronaut beddengoed droom je tot ver voorbij de sterren. Het astronautenpak dat wordt afgebeeld, is...

139,95 €

111,96 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

STOP/FINISTOP

Het aftellen kan beginnen, want onder het Astronaut beddengoed droom je tot ver voorbij de sterren. Het astronautenpak dat wordt afgebeeld, is namelijk echt. Het komt niet van de verkleedwinkel op de hoek, maar van het Space Expo Museum in het Nederlandse Noordwijk. Ga maar liggen en voel de zwaartekracht afnemen. Houston we have lift off!

SNURK beddengoed wordt gemaakt van 100% zacht katoen van hoge kwaliteit en is wasbaar op 30° of 40°C. De 2-persoons dekbedovertrek meet 220x240 cm, met een totale lengte (incl. instopstrook) van 260 cm. Komt met twee kussenslopen van 60x70 cm.
Heb je de print liever aan de linkerzijde? Dat kan heel eenvoudig. Draai gewoon de bedovertrek om en klaar!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22024001.95
SNURK is een klein, onafhankelijk label uit Amsterdam dat staat voor kwalitatief beddengoed , bedrukt met unieke fotoprints. Het beddengoed is designed in Holland, made in Portugal . Zo laten oprichters en designers, Peggy van Neer en Erik van Loo, hun originele fotografische ontwerpen printen op hoog kwalitatief katoen in Portugal.Het begin van een uniek Nederlands designermerkHet verhaal van SNURK begon in 2007 met een nobele actie... Speciaal voor een goed doel wou Peggy al een hele tijd een dekbed creëren met een print van kartonnen dozen. Samen met haar partner Erik ontwierp ze Le Clochard en Le Trottoir : beddengoed dat net lijkt op kartonnen dozen en de stoep. Beide sets vlogen als zoete broodjes over de toog en de winst ging naar Stichting Zwerfjongeren Nederland.Dromerig beddengoed voor kidsTot vandaag blijft SNURK verbazen met realistische designs in fantasierijke thema’s . Piraat, ballerina, flamenco, prinses, astronaut of brandweer? Grote dromen ontkiemen in kleine bedden! Maar hoe verenig je kinderdromen met de echte realiteit? De kostuums voor de fotoshoot komen niet van de verkleedwinkel om de hoek, maar zijn zorgvuldig gekozen uit de échte wereld. “There’s nothing like a dream to create the future.” (Victor Hugo – Les Misérables)
Collectie Apollo 11 inspiratie
Inspiratie en stories