2-persoons bedset - Ollie

Tweepersoons beddengoed met fotoprint van een slapende kat

Staat: Nieuw product

SNURK

KZ25873

Gezocht: een maatje voor de lieve kat van SNURK. Ollie is jong, speels en gek op kinderen. Bovendien houdt hij graag je bed lekker warm. Maar wat...

119,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Gezocht: een maatje voor de lieve kat van SNURK. Ollie is jong, speels en gek op kinderen. Bovendien houdt hij graag je bed lekker warm. Maar wat Ollie echt speciaal maakt, is dat mensen met kattenallergie in zijn buurt nergens last van hebben!

SNURK beddengoed wordt gemaakt van 100% zacht katoen van hoge kwaliteit en is wasbaar op 30° of 40°C. De 2-persoons dekbedovertrek meet 220x240 cm, met een totale lengte (incl. instopstrook) van 260 cm. Komt met twee kussenslopen van 60x70 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22024001.95
SNURK is een klein, onafhankelijk label uit Amsterdam dat staat voor kwalitatief beddengoed , bedrukt met unieke fotoprints. Het beddengoed is designed in Holland, made in Portugal . Zo laten oprichters en designers, Peggy van Neer en Erik van Loo, hun originele fotografische ontwerpen printen op hoog kwalitatief katoen in Portugal.Het begin van een uniek Nederlands designermerkHet verhaal van SNURK begon in 2007 met een nobele actie... Speciaal voor een goed doel wou Peggy al een hele tijd een dekbed creëren met een print van kartonnen dozen. Samen met haar partner Erik ontwierp ze Le Clochard en Le Trottoir : beddengoed dat net lijkt op kartonnen dozen en de stoep. Beide sets vlogen als zoete broodjes over de toog en de winst ging naar Stichting Zwerfjongeren Nederland.Dromerig beddengoed voor kidsTot vandaag blijft SNURK verbazen met realistische designs in fantasierijke thema’s . Piraat, ballerina, flamenco, prinses, astronaut of brandweer? Grote dromen ontkiemen in kleine bedden! Maar hoe verenig je kinderdromen met de echte realiteit? De kostuums voor de fotoshoot komen niet van de verkleedwinkel om de hoek, maar zijn zorgvuldig gekozen uit de échte wereld. “There’s nothing like a dream to create the future.” (Victor Hugo – Les Misérables)