2-persoons bedset - Princess

Wit tweepersoons beddengoed met fotoprint van een prinses

Staat: Nieuw product

SNURK

KZ25882

Color of the year 2024 : PEACH FUZZ ! (79)

Eindelijk beddengoed waaraan de hele wereld kan zien wie je werkelijk bent: een prachtige prinses! Droom lekker weg van je prins op het witte...

139,95 €

111,96 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : princess240

STOP/FINISTOP

Eindelijk beddengoed waaraan de hele wereld kan zien wie je werkelijk bent: een prachtige prinses! Droom lekker weg van je prins op het witte paard en jullie kasteel. Maar vergeet niet om nog even onder je diamanten kroontje te liggen. De Princess bedset spreek tot de verbeelding van elke kleine meid. Wat een schone slaapster!

SNURK beddengoed wordt gemaakt van 100% zacht katoen van hoge kwaliteit en is wasbaar op 30° of 40°C. De 2-persoons dekbedovertrek meet 220x240 cm, met een totale lengte (incl. instopstrook) van 260 cm. Komt met twee kussenslopen van 60x70 cm.
Heb je de print liever aan de linkerzijde? Dat kan heel eenvoudig. Draai gewoon de bedovertrek om en klaar!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22024001.95
SNURK is een klein, onafhankelijk label uit Amsterdam dat staat voor kwalitatief beddengoed , bedrukt met unieke fotoprints. Het beddengoed is designed in Holland, made in Portugal . Zo laten oprichters en designers, Peggy van Neer en Erik van Loo, hun originele fotografische ontwerpen printen op hoog kwalitatief katoen in Portugal.Het begin van een uniek Nederlands designermerkHet verhaal van SNURK begon in 2007 met een nobele actie... Speciaal voor een goed doel wou Peggy al een hele tijd een dekbed creëren met een print van kartonnen dozen. Samen met haar partner Erik ontwierp ze Le Clochard en Le Trottoir : beddengoed dat net lijkt op kartonnen dozen en de stoep. Beide sets vlogen als zoete broodjes over de toog en de winst ging naar Stichting Zwerfjongeren Nederland.Dromerig beddengoed voor kidsTot vandaag blijft SNURK verbazen met realistische designs in fantasierijke thema’s . Piraat, ballerina, flamenco, prinses, astronaut of brandweer? Grote dromen ontkiemen in kleine bedden! Maar hoe verenig je kinderdromen met de echte realiteit? De kostuums voor de fotoshoot komen niet van de verkleedwinkel om de hoek, maar zijn zorgvuldig gekozen uit de échte wereld. “There’s nothing like a dream to create the future.” (Victor Hugo – Les Misérables)
Collectie Color of the year 2024 : PEACH FUZZ !
Inspiratie en stories