20 fantasievolle magneten uit hout

Staat: Nieuw product

Vilac

In deze doos zitten twintig houten magneten verzameld, stuk voor stuk uniek! Kleef de kleurrijke magneten op de ijskast of een magnetisch bord en...

15,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8025

Leeftijdvanaf 2 jaar
STOP/FINISTOP
In deze doos zitten twintig houten magneten verzameld, stuk voor stuk uniek! Kleef de kleurrijke magneten op de ijskast of een magnetisch bord en ontdek een vrolijke dierenwereld. Wat is jouw favoriete fantasiewereld: het dino-universum of de tuin?
Maak snel je keuze!
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
151460.46
  • Door Anonymous A.
  •  de 22/01/2018
Heel mooie magneten, ideaal om kindertekeningen op te hangen (aan onze frigo, magneetmuur, ...) Enige nadeel: de kinderen vinden ze zo mooi, vooral de dino's, dat ze ze er voortdurend afhalen om mee te spelen... Wij kochten ze vooral als veilig alternatief voor onze te kleine magneten, die als ze vielen, gevaarlijk waren voor onze rondkruipende baby die alles in zijn mond stopt.
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen. Vilacity Collection by Vilac Waan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen. Retro Speelgoed Collectie Deze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play! Creatief Speelgoed Collectie Voor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!