4 in 1 houten shop - Summertime

Staat: Nieuw product

Erzi

KZ20016

Ga naar de kruidenierswinkel, koop worstjes die je daarna lekker kan grillen of bakken in de keuken en neem als dessert een heerlijk, fris ijsje!...

109,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 3 jaar
Ga naar de kruidenierswinkel, koop worstjes die je daarna lekker kan grillen of bakken in de keuken en neem als dessert een heerlijk, fris ijsje! Met de 'Summertime' shop kan het allemaal! De 4 in 1 shop kan van winkel omgebouwd worden naar keuken, grill stand of ijskraampje. Personaliseer de winkel of keuken met jouw naam en schilder op de zijkant de goederen die je verkoopt. Spelen was nog nooit zo realistisch!

Het winkeltje bestaat uit 7 delen en is makkelijk te monteren. De switch tussen de shops is kinderspel. Draai de luifel en de houten plaat om en de kookplaten of de grill liggen klaar voor gebruik! Genoeg gekookt? Het ijskraampje of de kruidenierswinkel is in een knipoog gereed. Wil je de shop meenemen? Bouw hem om naar een koffer en draag hem bij het handvat. Met 14 houten speelgoedjes.

Met de 4 in 1 'Summertime' shop heeft jouw kleine spruit een mooie basis om een winkeltje op te starten en een rollenspel te spelen met zijn poppen en vriendjes. Bovendien wordt de creativiteit en fijne motoriek gestimuleerd. Alle Erzi producten zijn milieuvriendelijk en gemaakt uit natuurlijke materialen. Geschikt voor kleine bengels vanaf 3 jaar. Materiaal: hout.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
4747143.5
Erzi - Het Duitse merk Erzi maakt superleuk houten speelgoed, ideaal voor rollenspel. Met alle spulletjes die ook mama en papa elke dag gebruiken. Erzi producten zijn milieuvriendelijk en gemaakt uit natuurlijke materialen. Ze combineren innovatie met degelijk design en een hoge speelwaarde in combinatie met een educatieve inhoud.